Äldre LSS omsorg, HSL

Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå. Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare. Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen.

Är du nyfiken på arbetet som deltidsbrandman? Läs mer om det på http://blideltidsbrandman.nu/

Hälso- och sjukvårdsenheten består av distriktsköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter samt rehab assistent. Vi arbetar med patienter från 18 år och uppåt som har behov av hälso- och sjukvård på primärvårdsnivå i hemmet, både inom särskilt och ordinärt boende.

Vi söker nu ett flertal sjuksköterskor till vår verksamhet. 

Du ansvarar för att de medicinska insatserna fungerar på ett bra sätt genom att självständigt möta våra patienter för att bedöma, planera, utföra och följa upp hälso- och sjukvårdsinsatser. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra professioner inom kommunen men även att du samordnar kontakter med läkare och andra yrkesgrupper inom primärvård och Region. Uppdraget innebär också att ge stöd och handledning till andra yrkesgrupper. 

Om Dig:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. har du erfarenhet från vård av äldre ser vi det som meriterande. Du har god initiativförmåga och är bra på att tänka nytt. Din förmåga att jobba självständigt och strukturerat är god samtidigt som du aktivt jobbar för ett fungerande teamarbete med olika yrkeskompetenser där även personen själv har en central roll.

Självklart har du ett gott, respektfullt bemötande och är lyhörd och öppen i kontakterna med såväl brukare som dess närstående. Du är bra på att samarbeta och vill bidra till en god kommunikation och samverkan med andra aktörer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vidare uttrycker du dig väl i både tal och skrift.  B-körkort krävs. 

Tjänsterna avser tillsvidareanställning på heltid. Vi rekryterar löpande så välkommen in med din ansökan. Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 210901
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Robertsfors
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2021/66
Kontakt
  • Lena Andersson, 0934-14268
Facklig företrädare
  • Ellinor Ruokojärvi, Vårdförbundet, 0761269041
  • Alexandra Sundh Andersson, Vårdförbundet, 0934-14000
Publicerat 2021-05-20
Sista ansökningsdag 2021-10-03

返回职位空缺页面