Grundskolor

Robertsfors kommun är kustkommunen med öppenhet mellan människor, idéer och platser. Här bor och arbetar människor för att få ut ännu mer av livet. Robertsfors kommun står inför en historiskt expansiv period med sitt attraktiva läge mellan städerna Skellefteå och Umeå. Längs norrlandskusten satsas miljardbelopp i investeringar på både infrastruktur och i företagsetableringar, vilket innebär spännande utvecklingsmöjligheter för Robertsfors kommun. 

Robertsfors har den mindre kommunens fördel, nämligen närheten mellan människor och till beslutsfattare. Kommunen är dessutom inom bekvämt pendlingsavstånd från de större grannkommunerna Umeå och Skellefteå och är en del av Umeåregionen. När Norrbotniabanan är färdigställd, med sitt resecentrum i centrala Robertsfors halveras pendlingstiden mellan Robertsfors och grannstäderna. Robertsfors kommun har drygt 750 månadsanställda. 

Är du nyfiken på arbetet som deltidsbrandman? Läs mer om det på http://blideltidsbrandman.nu/

Beskrivning 

Sektor Barn- och utbildning ansvarar för förskola, grundsärskola, grundskola, gymnasieutbildning och kommunal vuxenutbildning samt fritidshem i Robertsfors kommun. Vi arbetar systematiskt för en god arbetsmiljö och för ökad kvalitet i verksamheterna. Stor kompetens hos våra medarbetare med en hög andel legitimerade lärare och kollegialt lärande bidrar till att verksamheten ständigt förbättras.

Arbetsuppgifter 

Ditt uppdrag som lärare/ speciallärare/specialpedagog är att arbeta i en särskild undervisningsgrupp bestående av 2–4 elever med NPF diagnoser. Där arbetar du tillsammans med en eller flera erfarna elevassistenter och får regelbunden handledning av skolans specialpedagoger och skolans psykolog som är tätt knuta till verksamheten. Du kommer att ha ett gott samarbete med skolans elevhälsoteam och övriga lärare. Eleverna har ett mycket stort behov av förutsägbar verksamhet, tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande, tydliga strukturer och ett varmhjärtat förhållningssätt. Tillsammans med elevassistenterna arbetar ni för att eleverna ska få en lugn och trygg skoldag.

Du ansvarar för planering, undervisning och bedömning av eleverna utifrån läroplanens mål och andra gällande styrdokument.

Vi ser att du är engagerad, strukturerad, flexibel med fokus på elevernas bästa och har en god samarbetsförmåga.

 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är utbildad lärare/speciallärare/specialpedagog. Behörighet/examensbevis bifogas i ansökan.

Du har utbildning eller kunskap inom neuropsykiatriska funktionsvariationer. Du förväntas vara väl förtrogen med gällande styrdokument och har god datorvana. Ett positivt förhållningssätt är viktigt för oss och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om du erbjuds anställning inom skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Villkor 

Heltid med ferieanställning. Tillsvidareanställning med inledande provanställning i 6 månader om erforderliga verksamhetsbeslut fattas.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2022-08-15
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Robertsfors
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/66
Facklig företrädare
  • Erik Carlberg Lr, 070-5236236
  • Sandra Burman Lf, 0934-14000
Publicerat 2022-05-20
Sista ansökningsdag 2022-06-30
Sök jobbet

Return to job vacancies