Välkommen till Robertsfors kommun, den nära kommunen med öppenhet mellan människor, idéer och platser! 

Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå. Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare. Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. 

Nu finns det ett behov av korttidsvikarier till förskola såsom förskollärare och barnskötare.

När vi rekryterar korttidsvikarier tittar vi i första hand på utbildning och erfarenhet men också personlig lämplighet. Om du har erfarenhet men saknar relevant utbildning kan du också vara intressant för vår verksamhet. För att jobba som korttidsvikarie inom förskola ska du ha slutbetyg från gymnasiet. 

Vi sparar dina kontaktuppgifter och om behovet av just din kompetens uppstår kommer vi att ta kontakt med dig. Det räcker med att du anmäler ditt intresse vid ett tillfälle. 

Om vi tar kontakt med dig för ett personligt möte medtas följande:

  • Slutbetyg, studieintyg och/eller examensbevis och/eller lärar- eller förskollärarlegitimation
  • Arbetsgivarintyg eller tjänstgöringsintyg från tidigare arbeten
  • Kontaktuppgifter till referenser
  • Legitimation

Innan du blir anställd måste du kunna uppvisa utdrag från misstanke- och belastningsregistret i oöppnat kuvert. Du erbjuds arbete först när vi har ett aktuellt registerutdrag från dig. Registerutdraget beställs via polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Har du frågor om arbetet som korttidsvikarie inom förskolor är du välkommen att kontakta oss via mail: helena.walivaara@robertsfors.se och mia-lena.holmstrom@robertsfors.se

ida.joakimsdotterback@robertsfors.se

 

Varmt välkommen med din intresseanmälan! 

Share links


Log in and send an open application

Return to job vacancies