Grundskolor

Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå. Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare. Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen.

Är du nyfiken på arbetet som deltidsbrandman? Läs mer om det på http://blideltidsbrandman.nu/

Beskrivning

Sektor Barn- och utbildning ansvarar för förskola, grundsärskola, grundskola, gymnasieutbildning och kommunal vuxenutbildning samt fritidshem i Robertsfors kommun. Vi arbetar systematiskt för en god arbetsmiljö och för ökad kvalitet i verksamheterna. Stor kompetens hos våra medarbetare med en hög andel legitimerade lärare och kollegialt lärande bidrar till att verksamheten ständigt förbättras.

Arbetsuppgifter

Som specialpedagog kommer du att arbeta på någon eller några av Robertsfors kommuns skolor i nära samarbete med skolledning, skolans elevhälsoteam och övrig personal. Elevhälsoteamet utgör för oss navet i att anpassa och utveckla insatserna utifrån elevernas behov och skolans uppdrag i ett förebyggande och hälsofrämjande perspektiv. I teamen ingår bland annat kurator, skolsköterska, logoped och rektor. Vi ser att du är engagerad, strukturerad, flexibel med samarbete i fokus för verksamhetens utveckling i enlighet med uppdrag och läroplanens värdegrund. Vi har ambitionen att ligga i framkant gällande elevhälsoarbetet och stödet till elever och lärare.

Du har goda kunskaper om kompensatoriska hjälpmedel för elever i behov av stöd och är uppdaterad på aktuell forskning inom området. Du förväntas vara väl förtrogen med gällande styrdokument och har god datorvana. Ett positivt förhållningssätt är viktigt för oss och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Eventuell legitimation med angiven behörighet bör bifogas i ansökan, alternativt behörighetsgivande examensbevis som berättigar till legitimation.

  • Vi söker dig som är legitimerad specialpedagog.
  • Utbildning mot grundsärskolan är meriterande

Om du erbjuds anställning inom skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Villkor

Heltid. Tillsvidareanställning med inledande provanställning i 6 månader om erforderliga verksamhetsbeslut fattas.

Upplysningar

Anna-Lena Göttfert         Rektor Tundalskolan 7 - 9 Robertsfors 070 294 67 32

Anders Heldebro             Rektor Bygdeå/Djäkneboda låg – mellan 070- 66 77 224Anställningsform Provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 220110 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Robertsfors
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2021/107
Kontakt
  • Anna-Lena Göttfert, 070 294 67 32
Facklig företrädare
  • Saija Lundström, Lärarförbundet, 0934-14000
  • Sandra Burman Lf, 0934-14000
Publicerat 2021-11-23
Sista ansökningsdag 2021-12-13
Sök jobbet

Terug naar vacatures