Edfastgården

Robertsfors kommun är kustkommunen med öppenhet mellan människor, idéer och platser. Här bor och arbetar människor för att få ut ännu mer av livet. Robertsfors kommun står inför en historiskt expansiv period med sitt attraktiva läge mellan städerna Skellefteå och Umeå. Längs norrlandskusten satsas miljardbelopp i investeringar på både infrastruktur och i företagsetableringar, vilket innebär spännande utvecklingsmöjligheter för Robertsfors kommun. 

Robertsfors har den mindre kommunens fördel, nämligen närheten mellan människor och till beslutsfattare. Kommunen är dessutom inom bekvämt pendlingsavstånd från de större grannkommunerna Umeå och Skellefteå och är en del av Umeåregionen. När Norrbotniabanan är färdigställd, med sitt resecentrum i centrala Robertsfors halveras pendlingstiden mellan Robertsfors och grannstäderna. Robertsfors kommun har drygt 750 månadsanställda. 

Är du nyfiken på arbetet som deltidsbrandman? Läs mer om det här.

Mer om att arbeta i Robertsfors kommun kan läsas här.

 

Beskrivning

Vi söker nu två undersköterskor/Vårdbiträden till Edfastgårdens äldreboende som vill komma och bidra med arbetsglädje och verka för att ge kommunens äldre en god omvårdnad.

Boendet ligger i Robertsfors med närhet till både vacker natur och service. Edfastgården består av ett hus med 3 avdelningar samt en dagverksamhet och en fotvård. Det bor 8 personer i varje avdelning. Vi jobbar för en god samverkan mellan samtliga avdelningar för att i närhet och samspel kunna vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv.

Arbetsuppgifter

Du arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt med att stödja och uppmuntra den äldres förmågor samt genomföra omsorgsinsatser utifrån fattade beslut enligt SOL och HSL. Dokumenterar, planerar, följer upp och organiserar det dagliga arbetet enligt Praktisk Professionell Planering. Arbetssätt ska kännetecknas av kompetens, delaktighet samt personligt ansvar. Du har ett gott samarbete med närstående, andra resurspersoner och arbetsgrupper. Vi samarbetar med närliggande äldreboenden, vilket innebär att vissa arbetspass kan förläggas på dessa arbetsplatser. Som medarbetare inom äldreomsorgen har du ett tydligt uppdrag, att enligt äldreomsorgens nationella- och kommunens gemensamma värdegrund stödja den äldre utifrån vad den personen kan och hur den vill leva. Vårt arbete ska kännetecknas av hög kvalité.

Kvalifikationer

Du ska ha godkända betyg inom vård och omsorgsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Vi söker dig med erfarenhet och ett genuint intresse av äldreomsorgen. Har du erfarenhet av att arbeta med demensvård är detta meriterande.

Vi söker dig som har goda kunskaper i det svenska språket i såväl muntlig som skriftlig kommunikation. Goda kunskaper i dokumentation, datakunskap, vård- och omsorgsplanering. Du ska ha en god samarbetsförmåga, initiativförmåga och vara empatisk. Du har en grundsyn som stämmer överens med sociala sektorns mål och värdegrund, känner starkt engagemang, är professionell och lyhörd i ditt arbete. Du är flexibel och trivs med att bidra till utveckling av verksamheterna.

Villkor

Dag-, kväll- och helgtjänstgöring

Tillsvidareanställning, heltid. 

Urval och intervjuer sker löpande. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Robertsfors
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/121
Kontakt
  • Malika Isaeva, 0934-14000
Facklig företrädare
  • Katarina Jonsson, Kommunal, 0934-14194
Publicerat 2022-11-02
Sista ansökningsdag 2022-11-30

Tillbaka till lediga jobb