Äldreboende/korttidsverksamhet Robertsfors och Ånäset

Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen.

Är du nyfiken på arbetet som deltidsbrandman? Läs mer om det på http://blideltidsbrandman.nu/

Vill du arbeta med människor inom stöd, vård och omsorg i sommar och har fyllt 18 år, har en bra samarbetsförmåga och en positiv drivkraft i mötet med den boende som behöver vår hjälp. Du är flexibel och ansvarstagande samt har integritet och tålamod. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som undersköterska eller vårdbiträde på äldreboende stöttar du individer med praktiska sysslor och personlig omvårdnad.

Vikariat under tiden juni – augusti 2021, eller enligt överenskommelse

 

Kvalifikationer:

I första hand söker vi dig som har utbildning eller studerar inom området vård och omsorg. Erfarenhet av liknande arbete och annan arbetslivserfarenhet är också något vi värdesätter. Vi söker även dig som inte arbetat inom vård och omsorg men som är intresserad att prova på vårdyrket.

Det viktiga för jobbet är din personliga lämplighet vilket innebär att du ska ha en grundsyn som stämmer överens med socialtjänstens mål och värdegrund. Du känner starkt engagemang, är ansvarsfull, pålitlig och lyhörd i ditt arbete. Du bemöter och visar respekt för brukarens behov och önskemål. 

Tillsammans med dina arbetskamrater ingår du i ett arbetslag. Vissa arbetsuppgifter innebär ändå ensamarbete och vi förväntar oss därför att du är självständig och kan fatta egna beslut. 

Att kunna tala och skriva på svenska är ett krav då du kommer att föra social dokumentation, utföra en del medicinska insatser samt kommunicera med den enskilde. 

Vi söker personal till äldreboende/korttidsverksamhet både i Robertsfors och till Ånäset. Ange gärna i din ansökan var du vill jobba. Du kan arbeta dag/kväll. Vi har också behov av vikarier som arbetar natt.

Kontaktpersoner för Robertsfors:

Jenny Boström, Mia Öhman, Viktoria Ahlberg

Kontaktpersoner för Ånäset:

Åsa Forsman

 

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan.Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Freelancer
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Visstid juni-augusti
Ort Robertsfors
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2021/9
Kontakt
  • Jenny Boström, 0934-14070
  • Mia Öhman, 0934-14324
  • Viktoria Ahlberg, 0934-14050
  • Åsa Forsman, 0934-14270
Facklig företrädare
  • Katarina Jonsson, Kommunal, 0934-14194
Publicerat 2021-01-26
Sista ansökningsdag 2021-06-30

Tilbake til ledige stillinger