Robertsfors kommun

Robertsfors kommun är kustkommunen med öppenhet mellan människor, idéer och platser. Robertsfors kommun står inför en historiskt expansiv period med sitt attraktiva läge mellan städerna Skellefteå och Umeå. Längs norrlandskusten satsas miljardbelopp i investeringar på både infrastruktur och i företagsetableringar. I vår kommun arbetar vi nu för fullt med byggandet av Norrbotniabanan som kommer att halvera restiden till våra grannstäder. Med sitt resecentrum i Robertsfors kommer Norrbotniabanan att förstärka den redan positiva befolkningsutvecklingen i kommunen. Vi planerar därför för nya bostäder, utbyggd välfärdssektor, och utbyggd infrastruktur.

Robertsfors kommun har drygt 750 månadsanställda. 

Mer om att arbeta i Robertsfors kommun kan man läsa här https://robertsfors.infocaption.com/46.guide

Är du nyfiken på arbetet som deltidsbrandman? Läs mer om det på http://blideltidsbrandman.nu/

Beskrivning

Robertsfors kommun har en förvaltning med fyra sektorer, tre stabsfunktioner samt ett antal gemensamma nämnder med grannkommuner. Samhällsbyggnadssektorn leds av samhällsbyggnadschef och har fyra enhetschefer för avdelningarna GVA, fastighet, måltid och lokalvård. Inom samhällsbyggnadssektorn finns även en stab med miljökontor, bygglovskontor, skolskjutssamordning, bostadsanpassning samt administration.

Arbetsuppgifter

Den tekniska chefen kommer i egenskap av biträdande samhällsbyggnadschef bli närmaste chef för GVA- och fastighetschef och ingår tillsammans med enhetscheferna i samhällsbyggnadssektorns ledningsgrupp. Teknisk chef kommer bland annat att ha ansvar för planering, genomförande och uppföljning av kommunens investeringsprojekt inom GVA och fastighet, upphandling av entreprenörer inom verksamhetsområdena samt planering och genomförande av olika projekt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg i din ledarroll, har lösningsfokus och förmåga att samspela med andra aktörer för att lyckas. Du har förmåga att delegera, följa upp och skapa tillit i organisationen samt en förmåga att förflytta dig mellan operativ och strategisk nivå.

Du har adekvat utbildning på högskolenivå eller annan kompetens som bedöms likvärdig.
Du har flerårig erfarenhet av chefs- eller ledarskap inom teknisk sektor samt dokumenterad fackmässig kompetens inom något av verksamhetsområdena GVA och fastighet

Du har erfarenhet av att utveckla strategiska processer inom ansvarsområdet kombinerat med modern teknik och modernt arbetssätt och förmåga att hantera och koordinera komplexa frågeställningar.

Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet.

B-körkort krävs.

Villkor

Heltid, tillsvidare

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Robertsfors
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/69
Kontakt
  • Anders Persson, 0934-14000
Facklig företrädare
  • Mikael Jernstedt, Vision, 0934-14000
  • Katarina Jonsson, Kommunal, 0934-14194
Publicerat 2022-06-02
Sista ansökningsdag 2022-06-26

Tilbake til ledige stillinger