Förskolor

Robertsfors kommun är kustkommunen med öppenhet mellan människor, idéer och platser. Här bor och arbetar människor för att få ut ännu mer av livet. Robertsfors kommun står inför en historiskt expansiv period med sitt attraktiva läge mellan städerna Skellefteå och Umeå. Längs norrlandskusten satsas miljardbelopp i investeringar på både infrastruktur och i företagsetableringar, vilket innebär spännande utvecklingsmöjligheter för Robertsfors kommun. 

Robertsfors har den mindre kommunens fördel, nämligen närheten mellan människor och till beslutsfattare. Kommunen är dessutom inom bekvämt pendlingsavstånd från de större grannkommunerna Umeå och Skellefteå och är en del av Umeåregionen. När Norrbotniabanan är färdigställd, med sitt resecentrum i centrala Robertsfors halveras pendlingstiden mellan Robertsfors och grannstäderna. Robertsfors kommun har drygt 750 månadsanställda. 

Är du nyfiken på arbetet som deltidsbrandman? Läs mer om det här.

Mer om att arbeta i Robertsfors kommun kan läsas här.

 

Beskrivning 

I Robertsfors kommun inom barn och utbildning bygger all verksamhet på ett ständigt lärande för alla, med hög grad av ansvar och initiativtagande. Organisationen ska präglas av viljan att lära av varandra på olika nivåer och att ständigt våga utmana för att kunna utvecklas. Positivt tänkande där möjligheterna är fler än hindren leder till självförtroende och vilja att pröva egna idéer och lösa problem. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för de vi är till för!

 

Arbetsuppgifter 

 

Vi söker nu timvikarier på centrala och södra området. Arbetet innebär arbete som timvikarie i barngrupp med barn i 1-5 års ålder. Du kommer att ingå i ett arbetslag och samverka med arbetslaget för att skapa en förskoleverksamhet av hög kvalité där barnets bästa sätts i fokus.   

 

Kvalifikationer 

  • Vi söker dig som är ansvarsfull, engagerad och som tycker om att arbeta i team. Tillsammans arbetar vi för att skapa en utvecklande och trygg vardag för våra barn, där du skall arbeta för barns delaktighet och se det kompetenta barnet.

 

  • Meriterande är att du har erfarenhet av förskolans verksamhet och uppdrag.

 

  • Körkort erfordras.Villkor  Timanställning

Ansökningarna kommer att behandlas löpandeAnställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2022-08-31
Anställningens omfattning Freelancer
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Timtid
Ort Robertsfors
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/58
Kontakt
  • Helena Uppenberg, 0934-14121
Facklig företrädare
  • Katarina Jonsson, Kommunal, 0934-14194
Publicerat 2022-05-13
Sista ansökningsdag 2022-08-31

Inapoi la locuri de munca vacante