Särskilt boende

Robertsfors kommun är kustkommunen med öppenhet mellan människor, idéer och platser. Här bor och arbetar människor för att få ut ännu mer av livet. Robertsfors kommun står inför en historiskt expansiv period med sitt attraktiva läge mellan städerna Skellefteå och Umeå. Längs norrlandskusten satsas miljardbelopp i investeringar på både infrastruktur och i företagsetableringar, vilket innebär spännande utvecklingsmöjligheter för Robertsfors kommun. 

Robertsfors har den mindre kommunens fördel, nämligen närheten mellan människor och till beslutsfattare. Kommunen är dessutom inom bekvämt pendlingsavstånd från de större grannkommunerna Umeå och Skellefteå och är en del av Umeåregionen. När Norrbotniabanan är färdigställd, med sitt resecentrum i centrala Robertsfors halveras pendlingstiden mellan Robertsfors och grannstäderna. Robertsfors kommun har drygt 750 månadsanställda. 

Är du nyfiken på arbetet som deltidsbrandman? Läs mer om det här.

Mer om att arbeta i Robertsfors kommun kan läsas här.

 

Beskrivning

Vi söker dig som vill arbeta extra på våra särskilda boenden i Robertsfors och Ånäset dag, kväll och helg.

Att jobba med vård och omsorg innebär att du gör skillnad för andra personer varje dag. Du hjälper personer som behöver det allra mest och får i gengäld tillbaka glädje och stor tacksamhet.

Inom vård och omsorg hjälper du personer som behöver stöd i sin vardag. Det kan till exempel vara omvårdnad eller att ta medicin i rätt tid, hjälp med städning, stöd i att få vardagen att fungera bättre.

Vill du arbeta med människor inom stöd, vård och omsorg och har fyllt 18 år, har en bra samarbetsförmåga och en positiv drivkraft i mötet med den enskilde som behöver vår hjälp. Du är flexibel och ansvarstagande samt har integritet och tålamod. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som undersköterska eller vårdbiträde stöttar du den enskilde med praktiska sysslor och personlig omvårdnad.

Kvalifikationer

I första hand söker vi dig som har utbildning eller studerar inom området vård och omsorg. Erfarenhet av liknande arbete och annan arbetslivserfarenhet är också något vi värdesätter. Vi söker även dig som inte arbetat inom vård och omsorg men som är intresserad att prova på vårdyrket.

Det viktiga för jobbet är din personliga lämplighet vilket innebär att du ska ha en grundsyn som stämmer överens med socialtjänstens mål och värdegrund. Du känner starkt engagemang, är ansvarsfull, pålitlig och lyhörd i ditt arbete. Du bemöter och visar respekt för brukarens behov och önskemål.

Tillsammans med dina arbetskamrater ingår du i ett arbetslag. Vissa arbetsuppgifter innebär ändå ensamarbete och vi förväntar oss därför att du är självständig och kan fatta egna beslut.

Att kunna tala och skriva på svenska är ett krav då du kommer att föra social dokumentation, utföra en del medicinska insatser samt kommunicera med den enskilde.

Villkor

Intermittent anställning, timlön

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Utdrag begärs från Polismyndighetens belastningsregister.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Freelancer
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Timtid
Ort Robertsfors & Ånäset
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/122
Kontakt
  • Malin Johansson, 0934-14000
  • Åsa Forsman, 0934-14000
  • Viktoria Ahlberg, 0934-14000
Facklig företrädare
  • Katarina Jonsson, Kommunal, 0934-14194
Publicerat 2022-11-02
Sista ansökningsdag 2022-12-31

Inapoi la locuri de munca vacante